cirkel cirkel

Contact

cirkel cirkel

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken of meer weten over haptotherapie? Neem dan gerust contact met me op. Bel me  op 06 26 25 26 12 (als je een bericht inspreekt bel ik je terug) of stuur een email via het contactformulier. Laat je meteen even weten of je in Amsterdam of in Utrecht een afspraak wil maken?

Locatie Amsterdam

Op maandag en dinsdag werk ik in praktijk Bodymind aan de Majanggracht 1 (Java-eiland) in Amsterdam – Zeeburg. De praktijk is gemakkelijk te befietsen vanuit Amsterdam-Oost, het Cruquius gebied, Zeeburgereiland en IJburg. Vanuit Noord en het Zeeburgereiland varen er pontjes naar het Java-eiland / KNSM-eiland.

Op donderdag in Utrecht
Op donderdag en vrijdag ben je welkom in haptotherapiepraktijk Weerdsingel in Utrecht. De praktijk ligt op 20 minuten lopen vanaf Utrecht C.S. Meer informatie over de locatie in Utrecht vind je op de website van de haptotherapiepraktijk Weerdsingel.

Met de auto

De praktijk is gemakkelijk te bereiken via de Jan Schaeferbrug of de Verbindingsdam. Op de Sumatrakade kun je -betaald- parkeren.

Openbaar vervoer

Bus 43 stopt voor de deur; halte Majanggracht. Bus 65 en tram 7 stoppen op het Azartplein. Van daaruit is het 5 minuten lopen naar de praktijk.