cirkel cirkel

Over mij

Floortje Schut

cirkel cirkel cirkel
Ik ben Floortje Schut, haptotherapeut in Amsterdam-Oost. Wil jij meer weten over wat haptonomie voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op.
Sinds 1990 woon en werk ik in Amsterdam. De haptonomie kwam op mijn pad toen ik vastliep in mijn werk. Ik wilde alles heel goed doen en vond het moeilijk om grenzen te stellen. Ik ging in haptotherapie, omdat ik niet alleen maar wilde praten, maar vooral wilde voelen en ervaren. Dat heeft me veel gebracht. Mijn lijf kent een basis waar ik altijd naar terug kan. En dat geeft rust.

Die ervaring wil ik graag delen. De opleiding tot haptotherapeut deed ik bij Synergos in Amersfoort. Inmiddels heb ik nascholingen gedaan op de volgende gebieden: depressie; stress, burn-out en trauma(polyvagaal theorie); hoogsensitiviteit; systemisch werken (familieopstellingen); eetstoornissen en schuld- en  schaamtegevoelens.

Ik laat me graag inspireren door de natuur, kunst en het geschreven woord. Zelf schrijf ik interviews en columns voor HC, het vakblad voor de Haptonomie.

Ervaringen

Ik zat niet lekker in mijn vel en had veel stress. Door jouw zachte benadering en warme aanraking kwamen er veel emoties boven. Het haalde veel spanning uit mijn lichaam weg.  Het maakte dat ik me weer kan openstellen. Corine, pedagogisch medewerker