cirkel cirkel

Praktisch

Goed om te weten

cirkel cirkel cirkel

Tarieven haptotherapie

Het tarief voor een behandeling haptotherapie is € 80,- (incl. btw).
Een behandeling duurt 50 minuten, het intakegesprek 50 – 60 minuten.

Betaalwijze: dit kan via een tikkie of betaling (binnen 30 dagen) van de factuur die je per mail ontvangt.

Afspraak verzetten of afzeggen

Je kunt een afspraak tot 24 uur van tevoren kosteloos verzetten of afzeggen. Als je afzegt binnen 24 uur voor de afspraak, breng ik de helft van de kosten in rekening. Kom je niet op de afspraak zonder af te melden, dan breng ik het hele bedrag in rekening.

Vergoeding vanuit zorgverzekeraar

Haptotherapie wordt vaak (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De vergoeding gaat niet ten koste van je eigen risico. Weet je niet zeker of jouw verzekering vergoedt, kijk op de website van de NFG voor een overzicht van zorgverzekeraars en hun vergoedingen of neem contact op met je zorgverzekeraar.

Kwaliteit
Als NFG-haptotherapeut ben ik lid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG). Ik hanteer de richtlijnen van de Beroepscode van de NFG.
Op de website van het NFG vind je ook informatie over een klachtenprocedure. Het klachtenrecht is geregeld in de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg. Je leest er hier meer over.

Privacy 

Vertrouwelijkheid en geheimhouding vind ik erg belangrijk, Ik ga zorgvuldig om met jou en je persoonlijke gegevens. In mijn privacyverklaring lees je hoe ik dat doe.